🇬🇧🇺🇸A legnagyobb brit közvélemény-kutató cég, a YouGov még márciusban készített egy felmérést, amelyben azt vizsgálta, hogy hogyan ítélik meg az amerikaiak a kisebbségeik arányát a saját országukban. A kutatást tanulmányozva, egészen döbbenetes adatok jöttek ki. Érdemes néhány fontos és jellegzetes szegmensét felidézni az elemzésnek.

A felmérésben részt vevők úgy ítélték meg, hogy az amerikai polgárok 41 százaléka fekete, 29 százaléka ázsiai, 39 százaléka spanyol ajkú és 27 százaléka őslakos indián. Miközben a valós adatok azt mutatják, hogy a társadalomban mindössze 12 százalék a feketék, hat százalék az ázsiaiak, 17 százalék a spanyol ajkúak és mindössze egy százalék az őslakos indiánok aránya. A válaszokból kiderül, hogy sokkal többnek érzik a kisebbségek százalékos arányát az amerikaiak, mint ahogy az a valóságban van. De ugyanez a súlyos megítélésbeli torzulás tapasztalható a felmérés szerint abban az esetben is, ha a kérdés a melegekre vonatkozik. A válaszadók ugyanis úgy vélik, hogy az amerikaiak harminc százaléka meleg és 21 százaléka transzgender identitású.

Ezek a számok is sokkal alacsonyabbak a valóságban. A tanulmány szerint ugyanis az amerikai társadalom mindössze három százaléka meleg és 0,6 százaléka transzgender. A felsorolt adatokat figyelembe véve nem különösebben meglepő, hogy a vegetáriánusok arányát harminc százalékra becsülik a megkérdezettek, miközben a valós arányuk csupán öt százalék.

Mellbevágó számok, annyi bizonyos. De milyen következtetést vonhatunk le ezekből a valóban meglepő adatokból?

bradpitt

Hollywood és Homérosz nem mindennapi találkozása.
Mindenekelőtt azt, hogy a baloldali lobbicsoportok rendkívül jó munkát végeztek az Egyesült Államokban. Hiszen az nyilvánvaló, hogy ezek az adatok nem véletlenek, ebben kőkeményen benne van a baloldal tudatos munkája. Az amerikai baloldal tematizálja a közvéleményt, hiszen gyakorlatilag leuralta az összes információs csatornát. A nyomtatott médiától a televízión keresztül egészen a streamingszolgáltatók által sugárzott filmekig, sorozatokig. Tehát az amerikai emberek napról napra hamis képet kapnak, a baloldal által kreált mesterséges világot, amelyben sokkal magasabb a kisebbségek aránya, mint a valóságban. Ezért születtek a felmérésben ezek a megdöbbentő válaszok. Eljutottunk oda, hogy a valódi többség kisebbségnek érzi magát ebben a nemzetközi, liberális baloldal által kreált világban. Ez a kutatás gyakorlatilag lerántotta a leplet a baloldal ördögi tervéről. Kiderült végre fehéren-feketén, hogy mi a valódi céljuk.‼️

A teljes írás a Magyar Nemzet online felületén olvasható‼️
Forrás: mno

Vélemény, hozzászólás?