Szeretettel köszöntöm Önöket!

Alapítványunk kuratóriumi tagjaként, a gyermek-, és életvédelmi műhely vezetőjeként az indulás óta életem meghatározó része a VDTA.

Civil küldetésemet szabadidőmben és hétvégenként nagy elhivatottsággal végeztem és végzem; hiszek abban, hogy az országjárások alkalmával történő személyes találkozások kölcsönösen erősítenek minket előadókat és Önöket érdeklődőket egyaránt.

A civil lét elengedhetetlen eleme az önkéntesség és az ingyenesen végzett munka, hiszen a társadalom erejének igazi mérője nem csak az anyagi erőforrásokban, hanem az emberek hajlandóságában rejlik arra, hogy szabadidejükben hozzájáruljanak a közösségük megmaradásához, növekedéséhez.

Mint azt sokan tudják, főállásban az Axioma főszerkesztőjeként tevékenykedtem eddig, a közelmúltbeli változás, hogy Magyarország első ökumenikus keresztény agytrösztjének, az Axioma Központnak az igazgatója lettem.

Sokak érdeklődésére megnyugtatásképpen közlöm:

Továbbra is aktív résztvevője és támogatója vagyok az alapítványi tevékenységeknek. A Védett Társadalom Alapítvány iránti elkötelezettségem töretlen, a jelenlétem a VDTA eseményein pedig a jövőben is rendszeres marad.

Az Axioma Központ egy keresztény ökumenikus agytrösztként olyan értékeket és célokat képvisel, amelyek párhuzamosak azokkal, amelyekért a Védett Társadalom Alapítvány küzd, de a két szervezetnél folytatott tevékenységem független egymástól.

Hiszek abban, hogy az általunk hirdetett értékek – a hit és a szeretet ereje, valamint a hagyományokban gyökerező szellemi tudás – erőteljesen szolgálják az emberi kultúra és az egyetemes értékek megőrzését és fejlesztését és ezért a hitemért mind a hivatásterületemen, mind a civil életben továbbra is kiállok.

Köszönettel és tisztelettel,

Földi-Kovács Andrea

Vélemény, hozzászólás?