2 válasz

  1. Kedves Védőtársak!
    Végtelen örömmel tölt el, hogy rátaláltam Önökre, mert már nagyon el voltam keseredve attól, ami a világban zajlik. Nagyon-nagyon fontos a “Békét Európának Mozgalom” létrejötte, mert a környezetemben azt tapasztalom, hogy az emberek iszonyúan csalódottak, és kiábrándultak a reményvesztettségtől. Ez a Mozgalom egy fontos reménysugár, ami pozitív energiákat szabadíthat fel a jóakaratú emberekben.
    Amikor évekkel ezelőtt elolvastam a Cion bölcseinek jegyzőkönyvei című állítólagos pamfletet, hónapokon át csak kóvályogtam, mint akit fejbe kólintottak. Ma már tisztán látom, hogy nem pamfletről van szó, mert már szinte minden meg is valósult belőle. Nem rejtik véka alá, hogy mi a tervük Európával! Így tehát teljes mellszélességgel támogatom a Mozgalmat, amihez csatlakoztam.
    A világhálón megtalálható néhány cikkem és versem (K. Dudás Mária néven publikálok rendszeresen). Írásaimból világosan kiderül, hogy mennyire szinkronban voltam már akkor is a Védőtársak gondolkodásával, amikor még nem is tudtam a Mozgalom létezéséről.
    Minden tőlem telhetőt megteszek, hogy összefogással valamit elérjünk, azon túl pedig már csak imádkozni tudok érte.
    Őszinte nagyrabecsüléssel maradok tisztelettel: Kisné Dudás Mária

Vélemény, hozzászólás?