Vasárnap a titkos szolgálat ügynökei egy “kis, cipzáras táskát” találtak, amely fehér port tartalmazott a nyugati szárnyban, ami miatt kiürítették a Fehér Házat. Megerősítették, hogy a por kokain volt

Donald Trump volt amerikai elnök szerint Joe Biden elnöké és a fiáé a Fehér Házban talált kokain. Amerikai tisztviselők szerint egyik Biden sem volt jelen már a drog megtalálásakor.

https://thehill.com/homenews/4082399-trump-lashes-out-biden-family-smith-media-cocaine-white-house/

Vasárnap a titkos szolgálat ügynökei egy “kis, cipzáras táskát” találtak, amely fehér port tartalmazott a nyugati szárnyban, ami miatt kiürítették a Fehér Házat.

Később a szolgálat egyik tisztviselője megerősítette a CNN-nek, hogy a por valóban kokain volt.

Az ügyet kommentálva Karine Jean-Pierre, a Fehér Ház sajtótitkára azt mondta, hogy a Biden-kormányzat bízik abban, hogy a vizsgálat “a végére jár” az incidensnek, megjegyezve, hogy az anyagot egy “forgalmas területen” találták, ahol rendszeresen sok látogató fordul meg

[odysee url=https://odysee.com/@V%C3%A9dettT%C3%A1rsadalomAlap%C3%ADtv%C3%A1ny:3/Hunter-%C3%A9s-Joe-Biden-haszn%C3%A1lta-a-kokaint%2C-amit-a-Feh%C3%A9r-H%C3%A1zban:1?r=HBs8XJcPJxKFQhLpSndFJPHxAGcvzR5L]

Donald Trump volt amerikai elnök azonban másként vélekedett az incidensről.

“TÉNYLEG ELHISZI BÁRKI IS, HOGY A FEHÉR HÁZ NYUGATI SZÁRNYÁBAN, AZ OVÁLIS IRODÁHOZ NAGYON KÖZEL TALÁLT KOKAIN-T BÁRKI MÁS HASZNÁLTA VOLNA, MINT HUNTER ÉS JOE BIDEN”írta Trump szerdán a TruthSocial oldalán.

Azt is megjósolta, hogy

“a Fake News Media hamarosan azt fogja mondani, hogy a talált mennyiség “nagyon kicsi” volt és valójában nem is KOKAIN volt”, hanem egy olyan engedélyezett gyógyszer, mint az Aspirin, és “a történet el fog tűnni” a süllyesztőben.

[odysee url=https://odysee.com/@V%C3%A9dettT%C3%A1rsadalomAlap%C3%ADtv%C3%A1ny:3/Hunter-%C3%A9s-Joe-Biden-haszn%C3%A1lta-a-kokaint%2C-amit-a-Feh%C3%A9r-H%C3%A1zban-2:1?r=HBs8XJcPJxKFQhLpSndFJPHxAGcvzR5L]

Trump, aki tavaly ősszel jelentette be, hogy újra indul az elnöki tisztségért, nem az egyetlen republikánus volt, aki gúnyolódott az amerikai kormányzaton a drogfogás miatt.

Ron DeSantis floridai kormányzó, a 2024-es elnökválasztási verseny másik esélyese szerdán azt mondta:

“Azt hiszem, sokan úgy véltük, hogy a Biden-kormányzat sok fronton elszúrta a dolgot. De azt hiszem, ez egy kicsit szó szerint értendőbb, mint ahogy még én is gondoltam”.

kep 30

Szerdán egy, a folyamatban lévő nyomozást ismerő forrás a Politico című lapnak azt mondta, hogy kevés az esélye annak, hogy megtalálják a tettest.

Azt közölték, hogy “még ha voltak is kamerák”, nehéz lett volna azonosítani a kokain tulajdonosát, hacsak nem “hadonászik vele”.

“Ez egy kicsit átjáróház. Az emberek állandóan arra járnak” – tette hozzá a tisztviselő.

Forrás:vilaghelyzete

Egy válasz

Vélemény, hozzászólás?